Gyakran ismételt kérdések

 

"Hol található a Paracity? Hol tudunk játszani?"

Kaposvár belvárosában a Fő utca 14. szám alatt , a Fő utca - Irányi Dániel utca sarkán (volt Görög Taverna/Arizona disco). Bejárat az Irányi Dániel utca felől.

 

„Milyen korosztálynak ajánlott a szabadulós játék?”

A játékot 14 év felettieknek ajánljuk, de nagykorú felügyeletével fiatalabbaknak is remek szórakozás a Paracity. A játékban nincsenek ijesztegetős elemek, azonban a bezártság érzete és a különböző hang elemek miatt klausztrofóbiásoknak, szívbetegeknek nem ajánlott. A játékban mindenki csak saját felelősségére vehet részt.

 

„Hogyan tudok időpontot foglalni?”

A játékra itt a weboldalunkon, az "időpontfoglalás" menüpontra kattintva lehet időpontot foglalni. Ha valamiért ez nem sikerül, akkor keress bennünket telefonon (06-20/217-6159).

 

„Ha nem tudunk megjelenni a lefoglalt időpontban, le tudjuk mondani/cserélni az időpontot?”

Természetesen igen. Az időpontot a foglalásról küldött e-mailben lévő linkre kattintva tudjátok lemondani, majd ezután lehet új időpontot foglalni. Ha ez valamiért nem sikerülne, hívjatok telefonon (06-20/217-6159).

 

„Ajándékba szeretném adni a játékot, mi a teendő?”

Ha ajándékutalványt vásárolnál, keress minket telefonon egyeztetés céljából (06-20/217-6159). Az utalványt egy egyeztetett időpontban átveheted személyesen, de kérésre - előre utalást követően - tudjuk küldeni e-mailen vagy postán is. Az árak megegyeznek az „Árak” menüpontban olvashatóakkal, felárat nem számítunk fel.

 

"Tudunk egyszerre a két pályán játszani?"

Igen, ha 6-nál többen jönnétek, lehet egyszerre egy időben a két pályán játszani, max. 12-en. Ehhez időpontfoglaláskor a megjegyzés rovatba írjátok be hogy "mindkét pálya".

 

„Mi történik, ha bepánikol valaki?”

Az ajtó bezárása előtt a játékosok minden szükséges információt megkapnak, és a játékot figyelemmel kísérjük telepített kamerákon keresztül. A pincében nincs ijesztegetés, nem fognak előbukkanni beépített statiszták. Ennek ellenére ha bármi gond akadna, azonnal meg tudjuk szakítani a játékot.

 

"Szükséges magyar nyelvtudás a játékhoz?"

Igen, a játékban vannak olyan feladatok, amik magyar nyelvtudást igényelnek, ezért azt javasoljuk, hogy legalább egy olyan játékos legyen a csapatban, aki tud magyarul és segít a többieknek.

 

„Milyen ruhában menjünk játszani?”

Kényelmes, utcai viselet célszerű, de azt ajánljuk, hogy ne a legújabb ruhádba gyere. Ha az olvasáshoz szemüvegre van szükséged, azt ne felejtsd el magaddal hozni.

 

„Gépkocsival tudunk parkolni?”

Parkolni legközelebb a Somogy áruház parkolójában és az Irányi Dániel utcában lehet (fizető parkolóhelyek). Ingyenesen a Kaposvár Pláza parkolójában lehet megállni, onnan kb. 7-8 perc séta.

 

„Az épületben található wc?”

Igen, természetesen díjmentesen használható.